Live Chat
https://www.lekeakademiet.no/
https://www.lekeakademiet.no/

Kjøpsbetingelser

Personlige oplysninger

All informasjon som oppgis til vår butikk blir ikke på NOE TIDSPUNKT overdratt, solgt eller på annen måte gjort tilgjengelig for andre. All informasjon er kun tilgjengelig for Lekeakademiet.no

Ingen opplysninger fra ditt kredittkort blir lagret. Lekeakademiet kan ikke på noe tidspunkt, som beskrevet av Nets, belaste kortet med et større beløp enn det du har akseptert i handlekurven. 

Vi registrerer ikke din IP-adresse, men lagrer kun en "cookie" pådin maskin med dine egne opplysninger. Dette gjøres i tilfelle du har valgt at butikken skal "kjenne" deg igjen neste gang du kommer på besøk.

Butikken er testet og godkjent av Forbrukerombudsmannen, og under løpende kontroll av Nets. Lekeakademiet er også en E-merket webbutikk.

Bestilling

Vi jobber hardt med å få sendt pakker så fort som mulig til Norge, og sender pakker 3 ganger i uken, med unntak av røde dager og helger. Leveringstiden til deg blir ca. 3 virkedager fra din bestilling er mottatt hos Lekeakademiet. Hvis pakken ikke blir sendt fra oss innen 3 arbeidsdager etter at bestillingen er mottatt av oss, blir du kontaktet via din registrerte e-postadresse. Ved restordre, eller andre forhold som gjør at leveransen kan forventes å bli forsinket, kontaktes du av Lekeakademiet.

Hvis din bestilling haster, og du skal bruke varen innen en bestemt dato, anbefaler vi at du skriver dette i feltet for merknader når du sender inn din bestilling. 

Betaling

Ved betaling med kort aksepteres internasjonale kredittkort. Beløpet trekkes når varen sendes fra Lekeakademiet. Det vil bli belastet et mindre gebyr for betaling med kredittkort fra Mastercard, JCB, samt utenlandske VISA-kort.

Ingen opplysninger fra kredittkortet ditt blir lagret. Lekeakademiet kan ikke på noe tidspunkt, som beskrevet av Nets, belaste kortet med et større beløp enn det du har akseptert.

Levering

Vi jobber hardt med å få sendt pakker så fort som mulig til Norge, og sender pakker 3 ganger i uken, med unntak av røde dager og helger. Leveringstiden til deg blir ca. 3 virkedager fra din bestilling er mottatt hos Lekeakademiet. Hvis pakken ikke blir sendt fra oss innen 3 arbeidsdager etter at bestillingen er mottatt av oss, blir du kontaktet via din registrerte e-postadresse. Ved restordre, eller andre forhold som gjør at leveransen kan forventes å bli forsinket, kontaktes du av Lekeakademiet.

Hvis din bestilling haster, og du skal bruke varen innen en bestemt dato, anbefaler vi at du skriver dette i feltet for merknader når du sender inn din bestilling. 

Toll og moms;
Alle prisene er inkludert toll og moms.

Priser på levering;
Bestillinger over 1.500,- sendes fraktfritt med Bring, unntaket er møbler og store leker, se lenger ned.

Alle andre ordrer pålegges følgende 69,-

Levering av store varer, herunder møbler mm.
 
Forsendelser som inneholder veldig store varer, som for eksempel skummøbler, veggpaneler, m.fl. krever ofte levering på egen palle. I disse tilfellene kan det forekomme ekstra forsendelsesgebyr som avhenger av størrelse på gods og leveringssted. Vi informerer alltid om dette innen avsendelse, og avsender ikke uten aksept av gebyr. Palleforsendelser til Norge koster ofte melleom kr. 800-1200.

Reklamasjon- og angrefrist

Angrefrist:
Det er 30 dagers angrefrist på varene, fra den dagen de mottas. 

Har du kjøpt en vare som du har åpnet pakken, kan du naturligvis sende den i retur til oss. Send en epost til post@lekeakademiet.no, så vil vi hjelpe deg med å få sendt pakken i retur til oss.

Du har som utgangspunkt 30 dagers returrett, er leken en gave, kan vi utvide returretten i et rimeligt omfang, når du gir oss beskjed, eller noterer det i bemerkningsfeltet. Julegaver har forlenget returrett.

Skader på varer vil trekkes fra beløpet på varen, er skaden for stor så vil angrefrist bli avvist. Har varen blitt skadet i frakt på vei til Lekeakademiet, så anbefaler vi at du kontakter fraktselskapet.

Spesielle varer, som for eksempel spesialfremstillet eller tipasset varer tas ikke i retur. Det gjelder også varer som mister sin verdi etter en bestemt begivenhet, som beskyttelsesbriller i forbindelse med solformørkelse.  


Angrefrist av en del av kjøpet:

Hvis du har kjøpt flere varer hos oss, har du mulighet for å sende en eller flere varer i retur, selv om de er kjøpt under en ordre, med mindre det er en pakke, hvor to eller flere varer er under samme vare og sendt som en bundle, da må hele pakken sendes tilbake. 


Vi bytter alltid med et smil, hvis bare du overholder nedennevnte…..

Du kan ikke benytte angrefrist ved å nekte mottakelse av varen uten avtale med oss. Blir pakken sendt i retur på grunn av passiv handling, vil du motta et uavhentet gebyr.

Varen skal være i samme stand som ved mottakelsen. Er den ikke i samme stand ved mottakelse hos oss, kan vi holde tilbake en del av beløpet eller avvise angrefrist (angrerettloven §12)

Spesielle varer, som for eksempel spesialfremstillet eller tipasset varer tas ikke i retur. Det gjelder også varer som mister sin verdi etter en bestemt begivenhet, programvare og spill som forsegling er brutt og andre hygiene produkter!

Du mister din angrefrist hvis du bryter forseglingen på varer som hygiene produkter og beskyttende varer, som hjelm, hvis du bryter forseglingen. Tilsvarende skjer hvis du bryter forseglingen til lyd- og bildeopptakelse, eller programvare til PC. Hvis du har brukt varer som er satt sammen, og varen mister sin verdi, kan vi holde tilbake deler eller hele beløpet, hvis du skal bruke angrefrist.

Du sender selv tilbake varene, og dekker frakten. Er varen i fin stand når vi mottar den, kreditteres frakten tilbake ved at du sender inn kvittering på frakt til post@lekeakademiet.no

Når varen er mottatt i retur, refunderes beløpet i sin helhet eller deler av den, alt etter hvordan varen mottas av vårt lager, og beløpet vil være synlig på din konto innenfor noen få dager.

Varer skal returneres til vårt lager:

Lekeakademiet
C/O PrimeCargo A/S
Verpetveien 2
1540 Vestby
Norge

Vi anbefaler at returvarer returneres til oss som pakke. Lekeakademiet kan ikke gjøres ansvarlig for varer sendt retur som brev. Kontakt oss gjerne på epost post@lekeakademiet.no eller telefon 23 96 51 58. 

Reklamationsret:
Lekeakademiet har 5 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven, omfattende fabrikasjons- og materialfeil som påvirker bruk av varen.

Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, direkt eller indirekt oppstått som følge av feil behandling, dårlig vedlikehold, hard behandling eller uautorisert inngrep.

Reklamasjon over feil og mangler som oppdages igjennom vanlig bruk skal meddeles Lekeakademiet innenfor rimelig tid. Det er din plikt å angi og påvise hvordan feilen eller manglen forekommer. Oppdager du produksjonsfeil, ber vi deg hurtig ta kontakt med Lekeakademiet. Varen kan da returneres for reparasjon, bytte eller avtalen eventuell kredittering.

Hvis en vare skal returneres til Lekeakademiet i forbindelse med reklamasjon, oppfordrer vi at Lekeakademiet kontaktes før returnering av varen. Returneres varen uten avtale med Lekeakademiet, refunderes returomkostninger innen rimelig omfang.

Hvis du vil klage over ditt kjøp, skal du rette henvendelse til Jane Vestergaard eller Ann Riemer hos Lekeakademiet. Hvis det ikke lykkes å finne en løsning, kan du sende en klage til Forbrukerrådet. Klage til forbrukerrådet kan sendes ved å gå til www.forbrukerrådet.no.

Transportskader:
Ved skader under transport, oppfordrer vi til at dette meldes til transportøren, og også gjerne til Lekeakademiet. Hvis pakken er synlig skadet ved mottakelse, er det en god ide å enten nekte å motta pakken, eller få et følgebrev hvor varen tas imot med forbehold. Oppdager du en transportskade etter levering, skal du innenfor rimelig tid gjøre Lekeakademiet oppmerksom på dette, hvis det har påvirket varens verdi.

Reklamasjon- og varereturnering:
Ved feil, mangler eller levereanser som ikke er mottatt, ber vi deg henvende deg til:

Lekeakademiet
C/O PrimeCargo A/S
Verpetveien 2
1540 Vestby
Norge

tlf. 2396 5158
post@lekeakademiet.no

Varereturnering foregår også til denne adressen

Det er ikke et krav, men behandlingstiden blir raskere hvis du legger med en kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvor refusjonen skal foregå, evnt. legg ved en kopi av korrospondanse.

Du kan prøve varen, som du ville gjort i en fysisk butikk, men ved bruk som egen vil deler av verdien holdes tilbake eller hele beløpet.

Refusion:
I tilfeller ved returnerte varer eller forhåndsbetalte varer som avbestilles, får du naturligvis tilbake det beløpet du har innbetalt til oss. I tilfelle av tap av verdi på varen, fratrekkes dette beløpet fra tilbakebetalingen.

Hvis du benytter din angrefrist, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringsomkostninger (men ikke ekstra omkostninger som følge av ditt eget val av en annen leveringsform enn den billigste form for standarlevering), uten unødvendige forsinkelser og under alle omstendigheter, senest 14 dager fra den dato hvor vi har mottatt beskjed om din beslutning om å benytte angrefrist. Vi benytter tilbakebetaling på samme måte som opprinnelige transaksjon, med mindre du har fått innvilget noe annet.

Vi kan tilbakeholde tilbakebetaling inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du har fremlagt dokumentasjon for å ha returnert den.

Lekeakademiet følger norsk lovgivning.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (persondatapolitikk)

For at du kan inngå avtale med oss på lekeakademiet.no har vi bruk for følgende opplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Epostadresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personopplysninger registreres hos lekeakademiet.no og oppbevares i fem år, hvoretter opplysningene slettes.

Når det samles inn personopplysninger via vår nettside, sikrer vi at det alltid skjer ved din samtykke, slik at du er informert om presis hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Direktøren for lekeakademiet.no har adgang til de opplysningene som registreres om deg.

Den dataansvarlige på lekeakademiet.no er jane@legeakademiet.dk.

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeopplysninger krypteret.

Opplysninger avgitt til lekeakademiet.no gies ikke videre, eller selges på noen måte til en tredjepart, og vi registrerer ingen følsome person opplysninger. 

Som registrert hos lekeakademiet.no har du alltid rett til å nekte registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som registrerer om deg. Disse rettighetene har du etter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse med denne kan rettes til lekeakademiet.no via epost: post@lekeakademiet.no

Cookies:
Hos lekeakademiet.no anvendes cookies, med det formål å optimere nettsiden og dens funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din datamaskin, hvordan avhenger av din nettleser.

Loggstatistikk:
Vi bruker en loggstatistikk hos lekeakademiet.no, noe som betyr at et statistikk system samler opp informasjon som kan gi et statistikk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden kundene forsvinner, m.m.

Loggstatistikken brukes kun med det formål å optimere lekeakademiet.no

Forbehold:
Lekeakademiet tar forbehold om trykkfeil, prisfeil, feil i bildemateriale, moms- og avgiftsendringer, samt leveringssvikt. Eventuelle tilbud gjelder så lenge det er på lager.

Copyright:
All bilde- og tekst materiale hos www.lekeakademiet.no er underlagt beskyttelse i henhold til opphavrettsloven, og må ikke brukes i strid mot dette. Overtredelse kan medføre krav om erstatning, vederlag og godgjørelse. 

 
Norge: Lekeakademiet, Tomtegata 80, 3012 Drammen. Tlf. 23965158
Hovedkontor Danmark: Legeakademiet • Ved Klædebo 12 E • 2970 Hørsholm • Tlf. 23 96 51 58 • CVR 31270529 / post@lekeakademiet.no