Live Chat
https://www.lekeakademiet.no/
https://www.lekeakademiet.no/

Hva er Lekeakademiet?

Lekeakademiet.no og Legeakademiet.dk administreres av gründerne Jane Vestergaard og Ann Riemer.

Gjennom vår egen hverdag med våre barn, 3 gutter og 2 jenter, vet vi, at det kan være vanskelig å finne leketøy som gir barna en god erfaring og samtidig er lærerike. På samme tid vil vi jo gjerne at våre barn skal få det beste av det beste, og at leken også skal bidra litt til deres utvikling!

Med dette i tankene ble Lekeakademiet grunnlagt i 2005 i Danmark under det danske navnet Legeakademiet. Butikken har vært en stor suksess i Danmark med både kunder som er private og barnehager, skoler og andre offentlige institusjoner. 

I september 2016 lanserte vi den norske versjon av nettbutikken for å gjøre det lette for alle våre norske kunder å handle med, med norske priser inkludert moms og toll og norske produkttekster. 

Hva gjør Lekeakademiet?

Først og fremst kan vi gi ditt barn ordentlige leker!
Leketøy som du trygt kan gi til ditt barn, uten å være bekymret for miljø, sunnhet og etikk. Vi garanterer nemlig, at våre leker oppfyller de strengeste krav til råmateriale, f.eks. at de blir malt/farget med giftfri maling og træet som blir brukt er fra vanlige trær. En del av våre underleverandører, fra Østen, garanterer også at nye planter blir plantet.

Mye av det leketøyet vi selger kommer fra utlandet. Både USA og Tyskland er lysår foran oss når det gjelder lærerike og utviklende leketøy. Dette medfører at en del av våre spill m.m. har bruksanvisning på engelsk eller tysk. Ved de mest kompliserte varene oversetter vi bruksanvisningen innen de blir klartgjort og kan kjøpes, men med andre varer gjør vi ikke det. Imidlertid kan du alltid be om en dansk oversettelse av bruksanvisningen for den varen du kjøper.

Med leketøy fra Lekeakademiet gir du ditt barn leker, som fremmer utvikling og læring samt stimulerer de basale sansene.

Vi legger vekt på at leketøyet kan brukes av barnet alene, eller i hyggelig samvær med voksne for dermed å opparbeide et godt forhold mellom barnet og de voksne.

Hvorfor handle hos Lekeakademiet?

Hos oss kan du i ro og mak, bruke den tid du trenger, til å gjennomgå leketøyet. Vi er veldig nøye med å beskrive hvert enkelt leketøy, og samtidig forklare hvilke sanser leketøyet utvikler.

Du kan alltid ringe til oss hvis du er i tvil om noe, eller hvis du ønsker veiledning om hvilke leker og/eller babyleketøy som passer best til ditt barn. Vi har fått et norsk telefon nummer som er 23965158.

Vil du dele din mening og erfaring med oss?

Vi vil gjerne høre fra deg om dine erfaringer med våre leker. Det kan hjelpe oss med å bli bedre, og være en inspirasjon til oss når vi skal finne nye varer. Send en melding til post@lekeakademiet.no

Er det noe du savner?

Vi er svært åpen til forslag om forbedringer av vårt utvalg av leketøy eller til vår butikk. Ring eller skriv til oss hvis du har noe på hjertet --  post@lekeakademiet.no

Kos deg i butikken vår

Ann Riemer & Jane Vestergaard
Grunnleggerne av www.legeakademiet.dk / www.lekeakademiet.no


 
Norge: Lekeakademiet, Tomtegata 80, 3012 Drammen. Tlf. 23965158
Hovedkontor Danmark: Legeakademiet • Ved Klædebo 12 E • 2970 Hørsholm • Tlf. 23 96 51 58 • CVR 31270529 / post@lekeakademiet.no