Live Chat
https://www.lekeakademiet.no/
https://www.lekeakademiet.no/

Retur av varer

Hvis du har kjøpt en vare, og siden angrer på kjøpet, kan du naturligvis sende varen i retur til oss. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg, leveres alle ordrer med et returskjema og en forhåndsbetalt merkelapp med porto som du kan bruke.

For å unngå feil, vil vi sette pris på at du bruker dette returskjemaet. Det koster NOK 90,00 å bruke merkelappen med porto. Beløpet trekkes fra beløpet du skal ha refundert. Du har i utgangspunktet 30 dagers returrett. Er leketøyet en gave, kan vi i utgangspunktet utvide returretten noe. Men, da må du gi oss beskjed, eller notere det i notatfeltet ved bestilling.

Spesielle varer, feks spesialproduserte eller tilpassede varer, tas ikke i retur. Dette gjelder også varer, som mister verdien, etter at et bestemt arrangement er overstått, herunder f.eks beskyttelsesbriller i forbindelse med solformørkelse.

Vi bytter alltid med et smil, så lenge du overholder reglene nedenfor....

Varen skal være ubrukt, og i original emballasje som ikke må være gått i stykker. Det må heller ikke settes merkelapp på varens emballasje. Ved retur må varen pakkes inn forsvarlig. Er ikke disse forhold overholdt, kan vi ikke akseptere varen som retur.

Du mister retten til å kansellere kjøpet, hvis du bryter forseglingen på varer, som av helsemessige og hygieniske hensyn ikke er egnet til å bli returnert. Hvis du har kjøpt varer som består av flere deler, må disse ikke være satt sammen og brukt i en utstrekning slik at varens verdi reduseres, om varekjøpet skal kanselleres.

Når varen er mottatt i retur, refunderes kjøpesummen til din konto innen få dager. Du blir belastet for eventuell reduksjon av varens verdi, som skyldes en annen håndtering av varen enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og hvordan den fungerer. Med andre ord -- du kan prøve varen på samme måte, som om du prøvde varen i en butikk.
Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, betraktes den dom brukt. Det betyr, at ved kansellering av kjøpet vil en kun få en del, eller ikke noe, av kjøpesummen i retur. Dette er avhengig av varens salgsmessige verdi.


Reklamasjon

Det skjer dessverre en gang imellom, at leketøy har en feil, eller er gått i stykker. Skjer dette for deg, skal vi selvfølgelig hjelpe deg med å løse problemet.

Den beste måten å reklamere på et leketøy, er å sende en e-post hvor en oppgir ordrenummeret og beskriver feilen. Hvis mulig, er det fint om du også inkluderer et bilde som viser feilen på vare. Dette sendes til post@lekeakademiet.no

Hvis en vare skal returneres til Legeakademiet i forbindelse med en reklamasjon, anbefaler vi, at en kontakter Legeakademiet først. Hvis vi ønsker varen i retur, sender vi en forhåndsbetalt merkelapp for porto eller sørger for at varen blir hentet. Hvis varen sendes i retur for egen regning, uten avtale med Legeakademiet, returneres forsendelseskostnadene i rimelig utstrekning.

Vi henviser dessuten til våre generelle handelsvilkår, hvor du finner mer detaljert informasjon samt fullstendige regler vedrørende retur av varer og reklamasjoner.

Gå til generelle handelsvilkår her >

 
Norge: Lekeakademiet, Tomtegata 80, 3012 Drammen. Tlf. 23965158
Hovedkontor Danmark: Legeakademiet • Ved Klædebo 12 E • 2970 Hørsholm • Tlf. 23 96 51 58 • CVR 31270529 / post@lekeakademiet.no